image
Search
 

Eyelash extension

Eyelash extensions

Få længere vipper med eyelash extensions

Drømmer du om lange vipper, der syner af mere, helt uden mascara? Så er eyelash extensions svaret.

Lash extensions er en behandling, hvor der bliver limet falske vippehår på dine egne vipper og behandlingen tager cirka to timer. Når limen er tør, bliver den helt blød, så vipperne føles smidige og naturlige. Resultatet er markant længere, fyldigere og mørkere vipper, der holder i fire til otte uger.

 

HUSK: Kom uden mascara. Selvom vi afrenser dine vipper inden påsætning, kan der stadig sidde små rester tilbage som har betydning for holdbarheden.

Hvordan plejer man vipperne efter eyelash extension?

I de første 12 til 24 timer, efter du har fået påsat kunstige vipper, skal du undgå vand og damp. Når makeuppen skal fjernes, skal du generelt undgå at gnide eller hive i vipperne, og hold dig fra at bruge vatrondeller. Ligeledes må du aldrig bruge makeupfjerner til vandfast mascara, da det kan påvirke limens bindingsevne.

Hvordan holder man vipperne pæne i længst tid?

Børst dem med en ren mascarabørste hver dag, og vask vipperne med en makeupbørste og lash cleanser et par gange om ugen. Du kan også bruge babyshampoo og vand.

Derudover skal du undgå olie og olieholdige produkter, såsom makeup og cremer, omkring dine øjne – og hold fingrene fra vipperne, så du ikke kommer til at ugle dem.

Hvor længe holder vipperne?

Holdbarheden på single lashes er seks til otte uger, men de skal opfyldes hver anden til tredje uge, da de falder af med dine egne vipper. Du har nok ikke lagt mærke til det, men faktisk taber du fem til ti vippehår helt naturligt hver eneste dag – og derfor skal de fyldes op.

Får du faste opfyldninger hver anden til tredje uge, kan du have vipperne på hele tiden.

Vedligeholdelse og god Hygiejne

Gode råd, for at sikre dine single vippe extensions holder længe og forbliver flotte.
  • Undgå vand på vipperne de første 12 timer. Og også damp i forbindelse med fx dampbad
  • Undgå træning eller andre fysiske udfoldelser, hvor man sveder inden for de første 12 timer
  • Undgå at bruge vat og vatpinde på vipperne
  • Lad så vidt muligt vipperne og øjenomgivelser være, således der hverken pilles, rykkes, gnides og hives i vipperne. Det ødelægger både dine naturlige hår og extensions
  • Brug aldrig vandfast mascara eller makeup fjerner med olie på vipperne, cremer og øjne produkter med olie i, da olien vil påvirke bindingen af limen.
  • Brug ikke vippe bukker eller curler
  • Vask gerne vipperne hver dag og især efter træning, da sved kan være med til at give en dårligere binding. Brug gerne LaShampoo, så vipperne får fjernet alle fedtstoffer, der kan påvirke bindingen af limen, det giver en bedre holdbarhed
  • Opfyldning anbefales inden 2-4 uger, for at holde det fyldige look.
  • Undgå solarium, solbadning og hårfarvning de første 12 timer, samt at rede dem for ofte med en børste
Garanti

Hos Elite Art  yder vi en garanti på vippe extensions i op til 4 dage efter påsættelsen. Man kan indgive en reklamation indenfor de første 4 dage efter påsættese af Eyelash Extensions. Hvis du oplever at vipperne falder hurtigt af eller ikke lever op til dine forventninger på anden vis, skal vi have det af vide indenfor de første 4 dage. Hvis man kommer til en opfyldning med eyelash extensions på fra et andet sted frafalder denne garanti.

Vær OBS på at det er helt NATURLIGT at tabe ca 2-4 af dine egne vipper om dagen, og der vil du opleve at dit eget hår sidder fast for enden af Extensions håret.