image
Search
 

Lycon voksbehandlinger

Vi anvender Lycon voks for at opnå det bedste resultat med færrest gener og så er det IKKE testet på dyr.

Vores voksbehandlinger udføres nænsomt, så behandlingen medfører mindst mulig smerte. Derudover er en voksbehandling at foretrække, da du efterfølgende slipper for at barbere dig i op til 4 uger. Hvis du derudover fortsætter voksbehandlingen, så kan du nøjes med voksbehandlinger med 3-8 ugers interval. Hvis du fast får voksbehandlinger ca. hver 4.-5. uge, vil du endvidere opleve færre hår, da behandlingen slider på hårene.

Det er utroligt, hvad retning eller farvning og retning og farvning af bryn & vipper kan gøre for et ansigt – det rammer dine øjne ind smukt og giver karakter til ansigtet.

Bryn betyder utrolig da de er med til at give dit ansigt et udtryk.

Vi bruger den bedste og mest skånsomme voks fra Lycon.

Hvis man foretrækker pincet til bryn, er dette selvfølgelig også en muligehd.

Vi rådgiver gerne og hjælper med at vælge den rigtige farve til dine bryn så de ser så naturligt ud som muligt. Ved farvning af vipper bruger vi også en speciel metode som gør at farvestoffet ikke kommer i øjnene da det kan være ret ubehageligt og smertefuldt.

Vi er fjollet med voksbehandlinger og gør en dyd ud af at give vores kunder den bedste og mest behagelige behandling hver gang. Vi bruger kun Lycon voks som er den bedste voks på markedet efter vores mening. Den hjælper med til at give en skånsom hårfjerning som efterlader huden glat og silkeblød. Vi bestræber os på at gøre din behandling så tæt på smertefri som muligt, ved at holde huden klar hele vejen igennem.

For at en hårfjerning med voks kan udføres mest optimalt, skal hårene ha lov til at gro og være minimum 0,5 cm lange, dette vil give dig det bedste resultat af din hårfjerning. Hvis du skal ha foretaget en intimvoksbehandling, skal længden på hårene stadig mindst være 0,5 cm – dog højst 1 cm lange. Vi anbefaler, at du følger dette, da længden af hårene er afgørende for resultatet.

Efterfølgende anbefales det, at man kommer hver 3-6 uge og får udført hårfjerningen igen.

Den største fordel ved voksbehandlinger er at det resulterer i meget finere og blødere hår, jo flere gange du bliver vokset og du er garanteret en silkeblød hud efter voksbehandlingen.

Lycon voks er effektiv og skånsom mod huden og der er flere varianter at vælge imellem i vores behandlinger, og vi bestræber os altid på det bliver en god oplevelse for den enkelte.

Vi tilbyder voksbehandlinger af ben, arme, ryg, ansigt, bikinilinjen samt intimvoksbehandlinger.