image
Search
 

Permanent Make-Up

Om Permanent Make-Up

Mikropigmentering er en procedure, hvor man deponerer pigmenter ned i huden for at ændre eller forbedre sit nuværende udseende I ønsket om et naturligt resultat.

Farven vil forblive i huden i 2-5 år afhængigt af den individuelle hudtype og tilstand, det anbefales at man efter endt behandling holder sin permanente makeup ved lige ca en gang om året for at resultatet forbliver fint og jævnt i huden.

Pigmenterne der bruges er naturligvis EU-godkendte og 100% sikre at anvende. Behandlingen udføres med mikrotynde sterile nåle og højteknologisk udstyr, der specielt er udviklet til disse typer af behandling.

f

Hvorfor Vælge Permanent Makeup

Formålet med permanent make-up/mikropigmentering kan være forskelligt.

Nogle ønsker at forbedre, justere små korrektioner, tilføre det som måtte mangle fra naturens side, øge selvtilliden, spare tid og give mulighed for en mere aktiv livsstil eller en tur på stranden uden bekymringer om udtværet Make-up.

Eksempler hvor Permanent Makeup kan benyttes

Hvide ar ved eller på læberne

Allergi over for kosmetik

Manglende hårvækst ved bryn eller vipper

Efter operation, behandling af Areola

Ar på kroppen

Usikre hænder

Manglende pigment i læberne med udefineret læbekant eller farven

Et ønske om at bruge mindre tid på at ligge makeup hver morgen

Alopecia

Brugere af briller

Før og efter kemoterapi

Vær at vide om permanent makeup inden du lader dig behandle!

Permanet makeup er en stor beslutning, og du er i gang med at tage beslutningen om at ligge alt din tillid i hænderne på et andet menneske, og det kan være meget grænseoverskridende da det handler om noget der skal laves i dit ansigt.

Det er det yderst vigtigt at sikre sig at din behandler har den viden der skal til for at udføre din behandling. Det er også vigtigt at du informerer om evt. medicin indtag eller andre relevante ting vedr. din krop og hud, da dette kan have meget stor indflydelse på dit resultatet.

Det at lave bryn, læber eller eyeliner er ikke bare at gøre det, og selvom det er meget nemt at finde en billig Kina maskine sammen med pigmenter der ikke er godkendte i EU.

Der er mange faktorer der spiller ind heriblandt ordentlig uddannelse og viden i sin farveteori, viden om de pigmenter man arbejder med samt i al almindelighed pigmenter, hudtyper, hudtoner, kontraindikationer og hvor man skal placere sig i huden for at huden ikke bliver misfarvet eller arret.

Pigmenterne kan trækker op i triste farver så som grøn og blå hvilket kan være svært at ændre og kan ende med at blive et langvarigt forløb før du opnår et tilfredsstillende resultat.

En fejl i denne behandling vil medføre et lang og kedeligt forløb med laser eller remover behandlinger, som på alle måder vil overgå den pris du allerede har betalt for din behandling.

Så pas på dig selv og tag den rigtige beslutning, PRISEN HÆNGER SAMMEN MED KVALITETEN!

Mange dygtige artister vælger at deltage løbende på kurser og dermed følge med tiden og de nye tiltag der konstant er i den verden der er forbundet med PMU, det koster mange penge, men er en nødvendighed for at optimere sine teknikker og dermed give dig som kunde det smukkeste og bedste resultat.

Lige efter din behandling kan du være rød i huden (dette forsvinder i løbet af kort tid ca. 1 time), resultatet kan syne asymmetrisk grundet hævelse (man hæver ikke ens op på begge sider) Denne asymmetri kan vare ved i op til 7 dage, alt efter hvordan din hud reagere på behandlingen. Der kan være små sår på det behandlede område som også skal have lov at hele og falde stille af i den proces du er blevet vejledt om af din specialist. Det er meget vigtigt at følge de retningslinjerne der er for din aftercare for at få det bedste resultat.

Såfremt du vælger ikke at følge de anvisninger du har fået, vil resultatet også blive derefter.

DET ER VIGTIGT AT DU HUSKE PÅ AT DU HAR GODKENDT DIN OPTEGNING, SÅ HER HANDLER DET OGSÅ OM TÅLMODIGHED FRA DIN SIDE.

DET KAN VIRKE MEGET KRAFTIGT OG DETTE VIL ØGES OVER DE NÆSTE PAR DAGE INDTIL DINE SÅR ER FALDET AF. ( Vi kalder det panik fasen 😉 )

Over de næste 5-7 dage vil dine sår hele og farven vil fade betydeligt.

Når dine sår begynder at falde af vil du måske se en lyserød/ let rødlig tone på huden hvor sårene er faldet af, dette er helt almindeligt da det er ny fin ”babyhud” der kommer frem og her er pigmenterne ikke trukket op til overfladen endnu. Ved bryn kan det tage nogle uger inden du fuldt ud kan vurdere den farve der sidder tilbage i brynet, der kan være steder i brynet hvor din hud har afstødt mere farve og dermed vil der opstå små eller større ujævnheder, disse ujævnheder rettes på efterfølgende behandling, altså på din touch up. Efterbehandling / Touch up, samme Proces og hjemmepleje som første ved første behandling.

Vi håber du er blevet klogere på Permanent makeup og denne vejledning har hjulpet dig på rette vej i dit valg.

Såfremt du skulle ha spørgsmål er du altid velkommen til at spørge ind til det enkelte.