image
Search
 

Om Elite Art

Hos Elite Art ...

… går vi op i at forskønne, lave Permanent Makeup med naturlige resultater og smukke naturlige Lash Lift der ikke skader dine vipper og voks behandlinger.

Vi er altid i godt humør og vil se frem til at byde dig velkommen i klinikken, hvor du er sikret kompetent og professionel vejledning i valget af din behandling. Vi tilbyder selvfølgelig også konsultation, såfremt du skulle være i tvivl om noget i forhold til din behandling eller ønske herom. Hos Elite Art er alle kunder lige vigtige og anses alle som smukke mennesker. Service er et af vores nøgleord, her oplever du ALDRIG forskelsbehandling. Vi tilbyder alle typer af behandlinger indenfor Permanent Makeup på bryn, øjne og læber, skønhedsplet, korrektioner/medicinske behandlinger af ar/areola samt removal behandlinger ( Fjernelsen af gammel PMU på bryn).

Skal du have lavet bryn eller læber vil der altid, på 1. behandling, blive tegnet en form inden selve behandlingen, denne skal du godkende inden pigmenteringen starter, da det er vigtigt at du har godkendt den optegnede form imdem vi går igang. Vi bruger udelukkende professionelt udstyr, sammen med EU-godkendte pigmenter. Hygiejne er noget vi tager meget seriøst og vi anvender selvfølgelig altid engangsmaterialer til alle behandlinger. Elite Art er distributør af Gaube-Kosmetik, og tilbyder derfor et bredt sortiment af maskiner, pigmenter, tilbehør samt uddannelse indenfor Permanent Makeup. Såfremt du ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte os på Info@eliteart.dk.

Permanent Make-Up

Mikropigmentering er en procedure, hvor man deponerer pigmenter ned i huden for at ændre eller forbedre sit nuværende udseende I ønsket om et naturligt resultat.
Læs mere

Yumi Lashes & Brow Lamination

- ikke bare et alm. lash lift Yumi lashes & Brow Lamination med Keratin så dine vipper og bryn hår får et boost af fugt og lækkerhed, og bliver sundere. Der er ingen buk på dine vipper vi løfter dem simpelthen op så der ikke sker skade på dine hår. Et alternativ til falske øjenvipper, der forbedrer den naturlige skønhed og farve på dine øjenvipper.
Læs mere

Eyelash Extensions

Lash extensions er en behandling, hvor der bliver limet falske vippehår på dine egne vipper og behandlingen tager cirka to timer. Når limen er tør, bliver den helt blød, så vipperne føles smidige og naturlige. Resultatet er markant længere, fyldigere og mørkere vipper, der holder i fire til otte uger.

Gaube-Kosmetik

Elite Art er distributør af Gaube-Kosmetik

Elite Art er distributør af Gaube-Kosmetik, og tilbyder derfor et bredt sortiment af maskiner, pigmenter, tilbehør samt uddannelse indenfor Permanent Makeup. Såfremt du ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte os på Info@eliteart.dk.

Link til Gaube, Brugs- og sikkerhedsanvisninger samt kemisk sammensætning af farverne – læs mere her